ORAM Voorjaarsevent – Nieuwe Energie

Hoge gasprijzen, warme winters, energiecrisis en klimaatnieuws. Energietransitie is actueel én urgent voor ons allemaal. Maar hoe staat het ervoor in regio Amsterdam? En wat doen we als bedrijfsleven concreet om de energietransitie te versnellen en te zorgen dat we samen de klimaatdoelstellingen halen? Kortom: hoe maken wij het verschil?

Praktijk

Bedrijven laten zien hoe zij van het gas af gaan, nieuwe energiedragers deze kant op proberen te krijgen en plannen realiseren voor opwek, opslag en doorvoer van nieuwe energie. Grote bedrijven en startups die stuk voor stuk doorzetten, risico’s durven nemen en telkens bedrijven proberen onder het motto: we gaan het gewoon doen!

Power en Vrouwen

Bovendien spreken we aan de vooravond van Internationale Vrouwendag op 8 maart met vrouwen over vrouwen in de energiewereld: hoe slechten zij barrières in energie en welke invloed heeft de werkgever?

Programma

10.00 uurInloop
10.30 uurWelkom door directeur Kees Noorman
10.35 uurKeynote – Tankopslag in Transitie door Lucia van Geuns van The Hague Central Studies en Margit Blok van Eurotank
11.05 uurAlain Clark – spoken word
11.30 uurKoffiebreak en door naar de breakoutsessies: Netcongestie, Waterstofmotor Amsterdam, Vrouwen en power
12.15 uurNetwerklunch
13.00 uurEinde

DOOR TET AMSTERDAM

Het programma is samengesteld door TET Amsterdam. TET Amsterdam is het platform van ORAM met bedrijven die zich dagelijks inzetten voor het versnellen en realiseren van energietransitie in de Amsterdam-regio. Je krijgt een overview, praktijkverhalen, maar ook discussiegesprekken over actuele issues als netcongestie en waterstof. Samen met Alliander, Evos, Diversion, HyCC, Port of Amsterdam, Giga Storage, Gasunie en vele anderen hebben we een topprogramma voor je samengesteld.

ALGEMENE INFORMATIE

Datum: dinsdag 7 maart 2023
Locatie: The Social Hub | Wibautstraat 129 te Amsterdam
Tijd: 10.30 – 13.00 uur

Klik hier voor de sprekers

Klik hier voor de breakoutsessies


Voor wie
Dit programma is bewust voor iedereen die alles of juist helemaal niets weet van energietransitie en klimaat in deze regio.